Moskvast saabunud Savisaar: kapo võttis garantiikirja Poska majast (3)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enda sõnul Moskvas arstide juures käinud Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ei avaldanud, kas ta kandideerib kongressil erakonna esimeheks. Garantiikirja kohta ütles ta, et selle võttis kaitsepolitsei läbiotsimisel ära Poska majast, kuid teda ennast seal ei olnud.

Erakonnakaaslaste teadmata Moskvasse sõitnud Edgar Savisaar jõudis täna kell 13.38 rongiga tagasi Balti jaama. Rongile oli vastu tulnud ka autogrammi küsiv noormees.

Savisaar külastas enda sõnul Moskvas arste. «Ma käisin oma jala üle arutamas,» selgitas ta.

Savisaar teatas, et ta ei kavatsegi rääkida, kellega ta Moskvas veel kohtus, kuid enda sõnul kohtus ta seal «mitmete inimestega».

Küsimusele, kas Savisaar on otsustanud kongressil esimeheks kandideerida või mitte, vastas ta, et sinna on veel nädal aega. Tegelikult tuleb Savisaarel kongressil kandideerimiseks nõusolek anda hiljemalt homme.

Garantiikirjade skandaali kohta kinnitas Savisaar, et garantiikirja võttis kapo läbiotsimise käigus ära Poska majast, nagu ta ka ise Facebookis kirjutas. «Mina ei olnud Poska majas,» selgitas altkäemaksu skandaali sattunud opositsioonipoliitik.

Küsimusele, kas Yana Toomist võiks nüüd saada Keskerakonna esimees, vastas Savisaar: «Küll me näeme seda, sinna ei olegi enam kaua aega jäänud.» Opositsioonipoliitik lisas, et Yana Toom meeldib talle väga. «Ta on hea tüdruk.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles