Peagi emaks saav tippvehkleja Katrina Lehis saab EOK toetust edasi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis
Katrina Lehis Foto: Tairo Lutter

Eile teatas 22-aastane Eesti tippvehkleja Katrina Lehis, et saab peagi emaks. Postimehele teadaolevalt peaks Lehise esiklaps sündima aprillis. Sportlane ise loodab võimalikult kiiresti aga võistlusrajale naasta. Nii püsivad samasugusena ka Lehise ette nähtud rahalised toetused.

Lehis kuulub 2016. aasta Eesti Olümpiakomitee EOK «Märka järgnevat põlvkonda» koosseisu ning EOK peasekretäri Siim Suklese kinnitusel anti toetussumma selle eest kõikidele sportlastele kätte juba eelmisel aastal, kui sinna valitud nimed teatavaks tehti.

Lisaks saab Lehis EOK-lt igakuist C-kategooria toetust, mis on 500 eurot. Vastavalt olümpiakomitee juhendile kinnitatakse C-kategooria toetust saavate sportlaste nimekiri aastaks ja seega jääb ka Lehise toetus püsima. «Oma 500 euro suurust toetust saab ta ikka edasi. See on hea, sest siis summa koguneb ja kui ta sporti tagasi tuleb, saab selle abil edasi treenida,» rääkis Sukles.

Lisaks olümpiakomitee summadele peaks vehkleja toetamist jätkama ka sponsorid. «Niipalju kui mina ise tean, peaksid kõik toetajad ikka jätkama,» selgitas Lehis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles