Täiseduga jätkav CSKA võitis Euroliigas kodust rivaali

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milos Teodosic (valges)
Milos Teodosic (valges) Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas jätkab täiseduga Moskva CSKA, kes täna oli 98:80 üle kodusest rivaalist Kaasani Unicsist. CSKA on võitnud kõik neli mängu.

Avaveerandi võitis CSKA kolme punktiga ning läks poolajal eduseisul 47:43. Korralik vahe tehti sisse kolmandal veerandil, mis võideti 21:12. Võitjate suurimaks skooritegijaks kerkis Miloš Teodosic, kelle arvele jäi 16 punkti ja kümme resultatiivset söötu. Cory Higgins viskas 14 ja Nando De Colo 11 punkti. Üleplatsimees oli lõpuks 36 silma kogunud Kaasani leegionär Keith Langford.

Kui CSKA on Euroliigas tunnistanud vaid võite ja jätkab tabeli tipus, siis Kaasan on kõik senipeetud neli matši kaotanud.

Istanbuli klubide heitlus Darussafaka ja Anadolu Efesi vahel pakkus tõelise põnevusetenduse ning lõpuks suutis Euroliigas oma tänavuse võiduarve avada Anadolu Efes. Avapoolaja 11 punktiga kaotanud meeskond näitas teisel poolajal head minekut ja ka lõpusekunditel pidasid nende närvid vastu, tasuks 84:79 võit. Võitjate parimana viskas Deshaun Thomas 17 punkti. Thomas Heurtel lisas 15 punkti ja üheksa korvisöötu.

Anadolu Efesile oli see kolme kaotuse kõrval esimeseks võiduks. Darussafakal on nii võite kui kaotusi kaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles