Kool andis uue tiitli eestluse eestvedajale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priimetsa kooli esimene aasta kodanik on õpetaja Külli Hütt, kes tunneb uhkust saadud tiitli üle ja leiab, et alus on pandud toredale traditsioonile.
Priimetsa kooli esimene aasta kodanik on õpetaja Külli Hütt, kes tunneb uhkust saadud tiitli üle ja leiab, et alus on pandud toredale traditsioonile. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Priimetsa kool valis oma koolile aasta kodaniku, kelleks sai õpetaja Külli Hütt. Sellega sai alguse uus traditsioon, millega koolipere tunnustab mõnd õpetajat, õpilast või lapsevanemat.

«Meie koolis on kodanikupäeva tähistamine väga au sees ning isamaaline kasvatus tugevalt juurdunud, meil on töised sidemed militaarmuuseumiga, osaleme juba aastaid teemakohastel konkurssidel ja esseevõistlustel. Sestap tekkiski mul mõte tunnustada mõnd õpetajat, õpilast või lapsevanemat, kes aasta jooksul andnud märkimisväärse panuse kooli elu ja kodanikukasvatuse edendamisele,» selgitas kooli ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Pilvi Pindma.

Kooli juhtkond töötas välja statuudi ning hoolekogu ja õpilasomavalitsusega valiti 2015. aasta Priimetsa kooli kodanikuks pikaajaline eesti keele ja kirjanduse õpetaja Külli Hütt, kes pööranud olulist tähelepanu laste aatelisele kasvatusele. Hüti õpilased on saavutanud nii maakondlikel kui vabariiklikel olümpiaadidel auhinnalisi kohti. «Ta on õpilaste hulgas väga hinnatud,» kinnitas Pindma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles