Sel nädalal saab valida tilliga või tillita toitu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon/BPW Estonia korraldab juba kuuendat aastat võrdse palga nädala raames kampaaniat “Tilliga ja tillita”.
Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon/BPW Estonia korraldab juba kuuendat aastat võrdse palga nädala raames kampaaniat “Tilliga ja tillita”. Foto: Internet

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon/BPW Estonia korraldab juba kuuendat aastat võrdse palga nädala raames kampaaniat “Tilliga ja tillita”, mille eesmärgiks on humoorikas võtmes juhtida tähelepanu meeste ja naiste palgaerinevusele. Soolise palgalõhe probleemile pööratakse tähelepanu toidukohtades, kus reedeni pakutakse mitmesuguseid tooteid kahe hinnaga. 

Tilliga toit on 28,3% kallim tillita söögist, sest just nii suur on naiste ja meeste keskmise palga erinevus Eestis.

Lääne-Virumaal võtavad kampaaniast osa Tapal asuv Tarekese pubi ja Kadrina Tristvere maja. Tarekese omanik Sõlve Hiiemaa ütles, et tegemist on toreda aktsiooniga. “Osaleme juba teist aastat. See teeb päeva lõbusamaks, kliendid ka märkavad ja kommenteerivad,” rääkis Hiiemaa, kelle sõnul eelistavad kliendid tillita toitu, sest ei raatsi vahet kinni maksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles