Pärnu parimaks restoraniks kuulutati Villa Wesset

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villa Wesset.
Villa Wesset. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna kuulutati välja konkursi "Kuldne Oaas 2017" võitjad ja Pärnu linna 2017. aasta ettevõte.

Konkurss "Kuldne Oaas" selgitas välja Pärnu linna parimad ettevõtted viies kategoorias: parim restoran, parim kohvik, aasta uus tegija, parima teenindusega ettevõte ning parim meelelahutuse või vaba aja veetmise koht. "Kuldne Oaas 2017" võitjad selgusid Pärnu linnaelanike ja -külaliste arvamusavalduste põhjal.

Selle aasta parima restorani tiitli pälvis Villa Wesseti restoran. Teise koha saavutas Steffani Pizzarestoran ja kolmanda koha Rannahotelli restoran.

Parimaks kohvikuks nimetati MUM Café. Teine koht kuulub Supelsakstele ja kolmanda koha Pärnu kohvikute hulgast sai Mahedik.

Aasta uue tegija kategoorias läks võit Mack Bar-B-Que Beachclubile. Teise koha vääriliseks hinnati vastajate poolt Aara kohvik ja kolmandale kohale Pärnu Vana turg (uuendus)

Parima teenindusega ettevõte linnas on uus tulija Mack Bar-B-Que Beachclub rannarajoonis. Teisele kohale tuli Steffani Pizzarestoran, kolmandale Villa Wesseti restoran. 

Parim meelelahutuse või vaba aja veetmise koht on ööklubi Sugar, talle järgnevad Apollo kino ja Puhvet A.P.T.E.K.

Pärnu linna 2017. aasta ettevõtteks tunnistati Henkel Makroflex AS.

Konkursi "Kuldne Oaas" ja aasta ettevõtte auhinnad andis üle Pärnu linnapea Romek Kosenkranius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles