Öömaraton ootab seiklema

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel peetakse Kekkose rajal ööjooksumaratoni. Eile käisid korraldajad Jaak Teppan (vasakul) ja Timo Arujõe raja läbi ning panid püsti paarsada helkurribaga puust posti, et võistlejatel oleks turvalisem liikuda.
Nädalavahetusel peetakse Kekkose rajal ööjooksumaratoni. Eile käisid korraldajad Jaak Teppan (vasakul) ja Timo Arujõe raja läbi ning panid püsti paarsada helkurribaga puust posti, et võistlejatel oleks turvalisem liikuda. Foto: Margus Ansu

Suusahullude eestvedaja Jaak Teppan tähistas eile Käärikul terve päev 14 kilomeetri pikkust Kekkose terviserada puust vaiadega, millele on kinnitatud helkurriba. Seda spordisõpradele, kes plaanivad 5. novembri õhtul minna esimesele õhtupimeduses maastikul peetavale ööjooksumaratonile. Helkurribad aitavad tasku- või pealambiga varustatud osalejatel pimedas õigel teel püsida.

Suusahulludel oli esialgu kavas korraldada jooksjate mõõduvõtmine, sellele viitab võistluse nimigi. Teatavasti on aga viimastel päevadel sadanud maha korralik lumevaip. See pani Teppani sõnul suusasõpradest võistlejaid temaga ühendust võtma ja küsima, kas oleks võimalik ka suusatada. Ta uuris olukorda Käärikul ja üllatuseks selgus, et lumekiht on korralik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles