Lapseootel tippvehkleja lubab peagi naasta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis (paremal).
Katrina Lehis (paremal). Foto: Sander Ilvest

VEHKLEMINE. Üleeile õhtul teatas 22-aastane Katrina Lehis, et mõneks ajaks tuleb tema tippsportlase karjääri pausi, sest ta ootab last. Spordisõpru üllatanud uudis ei tähenda aga, et Eesti Olümpiakomiteelt toetust saav noor vehkleja toetussummadest ilma jääks, ning EOK peasekretäri Siim Suklese sõnul oodatakse Lehist kindlasti tagasi tippsporti. Ka neiu ise kinnitas, et kavatseb peagi vehklemisse naasta.

Hetkel maailma edetabelis 29. kohal olev Lehis teatas oma rasedusest (viies kuu) Instagrami pandud pildiga, kus demonstreeris Tais puhates oma kõhukest. Sealjuures võistles Lehis rasedana oktoobris Tallinna Mõõgal, kus tuli naiskonnaga esikohale, ning veel detsembriski Doha GP-l. Seal piirdus Lehis eelvooruga ning põhitabelisse 64 parema hulka ei pääsenud.

Kui spordiüldsuse jaoks võis 22-aastase Lehise lapseootus tulla üllatusena, siis EOK, kes vehklejat rahaliselt toetab, teadis organisatsiooni peasekretäri Siim Suklese sõnul seda juba varem. «EOK teab asjadest ikka rohkem kui ainult seda, mida lehest lugeda saab,» ütles Sukles Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles