Janar Soo lõpetas 26-aastaselt karjääri

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Soo (palliga).
Janar Soo (palliga). Foto: Mihkel Maripuu

Eile 26-aastaseks saanud korvpallur Janar Soo on arstidega konsulteerinuna otsustanud joone alla tõmmata oma pea kümme aastat kestnud profikarjäärile. Eelmise aasta detsembris uuesti vigastada saanud põlv on nüüdseks seisus, mis enam tippkorvpalli mängida ei võimalda.

«Otsus lõpetada tuleb eelkõige sellest, et ka kümne aasta pärast tahaksin olemasoleva põlveliigesega täisväärtuslikku elu elada,» ütles Janar Soo kommentaariks. «Praegu jätkamiseks oleks tarvis põlve ristatsideme vahetust, millest taastumine on umbes kaheaastane protsess. Olen otsustanud seda teed hetkel mitte ette võtta.»

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonnas mängis Janar Soo alates novembri algusest. Väljakul käis mees korvpalli meistriliigas ning meeste karikavõistlustel kaheksas kohtumises. Meistriliigas mängis ta TÜ eest 85 mänguminutit, viskas selle aja jooksul 28 punkti ning võttis maha 16 lauapalli. Karikamängudes osales Soo Tartu värvides tervelt 35 minuti jagu, visates kuus punkti ja andes kaks resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles