Purjus endine Võru linnapea keeldus alkomeetrisse puhumast

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2002. aasta suvel paiskus taas joobetunnustega roolis olnud Jüri Kaver oma autoga üle katuse. Fotol tema tollane sõiduauto.
2002. aasta suvel paiskus taas joobetunnustega roolis olnud Jüri Kaver oma autoga üle katuse. Fotol tema tollane sõiduauto. Foto: Maidu Jaason / SL Õhtuleht

20. aprilli öösel tabas politsei Võru linnas Kubja teel rutiinse kontrolli käigus endise linnapea ja tuntud liiklushuligaani Jüri Kaveri alkoholijoobes autoroolist.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel selgitas, et juhil paluti alkomeetrisse puhuda tavalise kontrolli käigus. «Patrull vaatas, et on põhjust auto kinni pidada ja kontrollida. Juht keeldus sündmuskohal indikaatorvahendisse puhumast, mistõttu viidi ta ekspertiisi,» rääkis Peitel.

Selle nädala algul saabus 42-aastase Võru linnavolikogu liikme vereekspertiisi vastus. Kaveri joove ulatus üle ühe promilli, kuid jäi alla kriminaalse joobe (1,5 promilli – toim). Kaveri suhtes alustati väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles