Kullamäe: nuriseda pole mõtet, on ka häid asju

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedemaa

Nagu Tartu korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe tunnistas, võis juba hooaja alguses aimata, et ees ootab raske aasta. Ilmselt ei osanud ta aga töölepingut sõlmides uskuda, et sügis kujuneb niivõrd keeruliseks: keskpärane komplekteeritus, vigastused ja eurosarja alagrupiturniiri alustamine kahe kaotusega. 

Seejuures pole võimatu, et eurohooaeg seekord väga kiiresti otsa saab. FIBA EuroCupi turniiril mängitakse tänavu kolmeses alagrupis. Edasi pääsevad kaks paremat, teoreetiline võimalus jääb ka viimasele. Tartu on mõlema vastasega kohtutud korra ja kaotatud.

Kui kodune napp allajäämine Austria klubile Redwell-Gunnerisle oli väga valus, siis prantslaste tippklubilt Pau-Orthezilt saadud kaotus seaduspärane. «Loomulikult saanuks me ka Pau-Orthezi vastu paremini mängida, kuid iseenesest on see ikkagi väga kõva meeskond,» nentis Kullamäe. Ilmselt olnuks selle meeskonnaga heideldes suuri probleeme ka parimate päevade Tartul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles