Poksisangar tegi tulevikuks tähtsa avalduse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško meistrivöödega.
Vladimir Klitško meistrivöödega. Foto: SCANPIX

Profipoksi üliraskekaalus ei ole juba mõnda aega nähtud tõeliselt suurt tiitlimatši. Hiljuti oli õhus lootus, et detsembris kohtuvad omavahel Vladimir Klitško ja Anthony Joshua. Klitško jalavigastuse tõttu sellest duellist siiski asja ei saa. Klitško tunnnistas avalikult, et kindaid ta veel nurka ei viska ja teeb hoopis järgmiseks aastaks suuri plaane.

Klitško saab järgmisel aastal 41-aastaseks ning peagi ei ole ta ringis käinud juba aasta aega. Praegusest vigastusest paranemine võtab samuti aega, parimal juhul võiks ta ringi tulla märtsis või aprillis, ehk selleks ajaks on tal viimasest matšist möödas juba 1,5 aastat. Ukrainlase vanust ja pikka võistluspausi arvestades on õhku kerkinud ka küsimus karjääri võimalikust lõpust.

Klitško teatas aga nüüd, et karjääri ta veel ei lõpeta ning soovib järgmisel aastal igal juhul heidelda Joshuaga, kelle valduses on IBFi meistrivöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles