Metsakutsu üllatuskontserdil: selleks, et hiljem räppida, peab koolis korralikult õppima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Metsakutsul ilmub täna kauaoodatud album «Kuhu koer on maetud» ning sel puhul sai hommikul Pelgulinna gümnaasiumis üllatuskontsert antud!

Pelgulinna gümnaasium ei olnud kontserdipaigana muidugi juhuslik valik. Metsakutsu aka Rainer Olbri lõpetas 10 aastat tagasi just nimelt selle kooli ja üllatus-üllatus: neljade-viitega!

Lugude vahel meenutas Metsakutsu heldimusega oma kooliaega ning jutustas saalitäiele õpilastele kooliskäimise olulisusest. «Tehke tugev aplaus oma õpetajatele, sest nad on kõige ägedamad,» ergutas räppar noori.

Lavalt kõlanud head sõnad Metsakutsu kodukooli suunal ning väike manitsus käia kohal kõikides tundides, ei mõjunud tegelikult mitte mingil viisil moraali lugemisena, vaid koolikaaslasest küpse abiturendi sooja soovitusena.

Kui vaadata, mida Metsakutsu alates kooli lõpetamisest suure vaeva ning pühendamisega saavutanud on, siis võib öelda, et vanema koolivenna sõnu võib kuulda võtta küll!

Vaata ka videoreportaaži äärmiselt energilisest ning meeleolukast koolihommikust Pelgulinnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles