Tähelepanu kaunitarid! Eesti Printsess 2016 eelvoor on alanud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Produktsioonifirmas Magic Monday Production algavad live-castingud ja testpildistamised Eesti Printsessi finaali kandidaatidega, kes valitakse 13-17-aastaste tüdrukute meilitaotluste seast. Live-castingute põhjal saavad finaali kuni 15 kaunitari, kellega hakkab pihta täielik ettevalmistus – erinevad üritused, defileetunnid, pildistamised ja finaal-show proovid.

 
 Foto: Destate Media

Finaal-show toimub 5. novembril Tallinnas Itaalia restoranis Massimo. Pärast finaali saavad kõige edukamad osalejad võimaluse alustada modellikarjääri ja esindada Eestimaad 2017. aasta maailmavõistlustel:

Future Fashion Faces World

Super Model Universe

Teen Miss World

Teen Miss Planet

Teen Miss Galaxy

Teen Miss Nations

Miss Global International

Miss United Continents

Foto: Destate Media

Eesti Printsess 2015 Hanna-Maria Sell sõitis juba nädal peale võitu Super Model Universe 2015 finaali Sofiasse, kus jõudis 6. kohale.

Lisaks saavutas neiu võidu oma järgmisel modellivõistlusel Antaalias – Future Fashion Faces World 2016. Hetkel viibib Hanna-Maria päikeselises Gruusias oma esimesel iludusvõistlusel Miss Planet 2016, mis on samuti üks tähtsamatest maailmas. Meie aga hakkame otsima uut Eesti Printsessi tiitli võitjat, kes on sama sihikindel, särav ja võite väärt!

Foto: Destate Media

Saamaks kutset live-castingule ja testpildistamisele, tuleb saata taotlus e-mailile princess@magicmonday.tv, lisades 7 pilti ja info enda kohta.

Esimesed live-castingud toimuvad järgmise graafikuga: 

8. september kell 18:00, 14. september kell 18:00, 17. september kell 12:00

Vaadake 2015. a konkursi finaal-show videot ja osalejate pilte! 

Princess of Estonia 2015 - final show from Magic Monday Production on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles