Noor maadlustäht Maarja Plaser tõi Venemaalt kaaluka võidu

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Plaser (keskel)
Maarja Plaser (keskel) Foto: Erakogu

Pühapäeval, 18. detsembril toimus Peterburgis noortele avatud maadlusturniir tüdrukutele, mille kuni 46 kg kaalukategooria võitis ülekaalukalt veel vaid kolmeteistkümne aastane Maarja Plaser.

Tegemist oli lääneregiooni turniiriga, millest võtsid osa Venemaa noored olümpiareservi koolist ja spordikoolidest.

Maarja sõnul oli tal enne matše korralik närv sees, kuna eelmise võistlus N. Vorobjova turniiril kaotas ta esimeses ringi.

Treenerite Martin Plaseri ja Olja Narepekha hinnangul on sel aastal Eesti meistritiitli võitnud Korrus3 maadlusklubi kasvandik teinud tugeva arengu. Seda kinnitab ka Peterburi Olümpiareservi kooli aastalõputurniiril saavutatud parima noormaadleja tehnilise meisterlikkuse karikas.

«Tuleval aastal teeme kaasa Euroopa meistrivõistluste ja maailmameistrivõistluste ettevalmistuskava Korrus3 parimatele tüdrukutele,» ütleb Maarja isa ja treener Martin Plaser. «Veel on jäänud üks kodumaine turniir «Elu parimad aastad» Tartus ja võib selle aasta lugeda lõppenuks.»

Hoiame Maarjale pöialt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles