Hirv ja Gammer said kahtlustuse eraviisilises jälitustegevuses

Kadi Raal
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle aasta veebruaris toimus läbiotsimine ärimeestele Huber Hirvele ja Pavel Gammerile kuulunud restoranis Rae Meier.
Selle aasta veebruaris toimus läbiotsimine ärimeestele Huber Hirvele ja Pavel Gammerile kuulunud restoranis Rae Meier. Foto: ERIK PROZES / Raul Mee/Mollusk Media

Veebruari keskel kuritegeliku ühenduse juhtimises kahtlustatavana vahistatud hotelli- ja restoraniäris tegutsevad ettevõtjad Hubert Hirv ja Pavel Gammer said riigiprokuratuurilt kahtlustuse eraviisilises jälitustegevuses.

Hirvele (59) ja Gammerile (54) on esitatud kuriteokahtlustused karistusseadustiku paragrahvide järgi, mis käsitlevad kuritegeliku ühenduse juhtimist, väljapressimist, piiratud tsiviilkäibes keelatud tulirelvade, tulirelva oluliste osade ja suures koguses laskemoona ning tsiviilkäibes keelatud tulirelva ja helisummuti ebaseaduslikku käitlemist, erasektori altkäemaksu, maksukuritegusid ja eraviisilist jälitustegevust, ütles riigiprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas ERRi uudisteportaalile

 Hirve ja Gammerit kunagise politseiniku ja turvaärimehe Veiko Kulla ning aserite kogukonna liidri, eelmisel kümnendil keskkriminaalpolitsei huviorbiidis olnud Veljaddin Kerimhanovi ning veel ühe kriminaalsetes ringkondades tuntud mehe jälgimise korraldamises.

Kriminaalasja uurib keskkriminaalpolitsei majanduskuritegude büroo ja uurimist juhib riigiprokuratuur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles