Plate peale viidutel jääb põgenemistee käeulatusse

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Männa arvates on põgenemistuba koht, mis ühendab endas filmi, arvutimängu, raamatu ja lauamängu ning see teda põgenemistubade juures võlubki. Nüüd rajab ta ühte sellist ka Paidesse.
Kristo Männa arvates on põgenemistuba koht, mis ühendab endas filmi, arvutimängu, raamatu ja lauamängu ning see teda põgenemistubade juures võlubki. Nüüd rajab ta ühte sellist ka Paidesse. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tegelikult muidugi Paide politseijaoskonna kinnipidamiskambrites väiksemate ja veidi suuremate pattude pärast karistust kandjatele selle uudise pealkiri pääsu ei tõota ja karistus tuleb määratud aja jooksul ikkagi ära kanda. Ent kõrvalmajas saab üsna pea end põgenemistee leidmisel proovile panna.

Miks peaks keegi vabatahtlikult veetma tunnikese lukustatud ruumis, kust pääseb välja vaid vihjeid ja mõistatusi lahendades? Tuleb välja, et eestlasi on see mujal maailmas ammu populaarne tõsielupõhine põgenemismäng järjest rohkem hullutamas.

Põgenemistubades käiakse sõpradega, perekondade kaupa, koos töökaaslastega. Pole haruldane seegi, et sünnipäeval kutsutakse sõbrad kohviku asemel hoopis põgenemistuppa või töökollektiiv arendab oma koostööoskusi mõnes põgenemistoas ülesandeid lahendades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles