Kelle kass mu õuelt läbi kõndis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rikassaare küla elanike Selene ja Hugo Sooääre rõõmuks jõudis oma vuntside järgi nime saanud kass Hitler pärast kolmenädalast seiklust Facebooki grupi abil koju tagasi.
Rikassaare küla elanike Selene ja Hugo Sooääre rõõmuks jõudis oma vuntside järgi nime saanud kass Hitler pärast kolmenädalast seiklust Facebooki grupi abil koju tagasi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sotsiaalmeedia  gruppides hakkavad silma teated koduloomadest, kes on seiklema läinud. Osa neist jõuab õhtuks koju tagasi, aga kõigil nii hästi ei lähe.

Rikassaare külas elava Maarja Liidemanni noor kass Hitler jäi juuli lõpus kadunuks pärast koduõuel peetud kaklust vana hulkuva kassiga.

Et Liidemann elab metsade vahel, ei osanud ta kassi ka kuskilt kindlast kohast otsida. Pärast mõnda aega looma tagasitulekut oodanud, otsustas Liidemann panna sotsiaalmeedia gruppi «Märgatud Paides» ja «Märgatud Türil» otsingukuulutuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles