Laskurid tõmbasid seeriavõistlusele joone alla

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haavlilaskjad kogunesid seeriavõistluse lõppedes ühispildile.
Haavlilaskjad kogunesid seeriavõistluse lõppedes ühispildile. Foto: Erakogu

Laupäeval kogunesid täpse käe ja terava silmaga laskurid Lokuta lasketiirus, et võtta sel hooajal viimast korda mõõtu haavli­laskmise Compak Sportingu seerivõistluse viimasel, viiendal etapil.

Seeriavõistlust korraldav Ülo Mets ütles, et kohal oli 23 laskurit üle Eesti. Metsa selgitusel lasid kõik eelvõistlusel 50 märki, mille järel selgusid auhinnasaajad veteranide ja juunioride klassis.

Absoluutarvestuse võitjate väljaselgitamiseks lasi kuus põhivõistluse parimat sõltumata vanuseklassist täiendavad 15 märki poolfinaalis. Poolfinaalis lastud 15märgise seeria tulemusele lisati põhivõistluse tulemus, misjärel selgus nii viienda kui ka kuuenda koha omanik. Poolfinaali põhjal kolmanda ja neljanda koha tulemuse saanud laskurid lasid täiendava 15märgise finaalseeria pronksmedali ning poolfinaalis esimese ja teise koha tulemuse saanud laskurid hõbe- ja kuldmedali väljaselgitamiseks. «Medaliheitluses eelmised tulemused arvesse ei lähe ja alustatakse nii öelda nullist,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles