Järvalased uutele autodele tormi ei jookse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amserv Paide müügijuht Kaido Laanvee tahab aasta jooksul müüa esindusest vähemalt 120 uut sõiduautot.
Amserv Paide müügijuht Kaido Laanvee tahab aasta jooksul müüa esindusest vähemalt 120 uut sõiduautot. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaal on vaid üks esindus, kust saab osta täiesti uusi autosid. Aastaid Paides tegutsenud Amservi müügipinnale on mahtunud üsna lai Toyotade mudelivalik, aga müük jääb suures plaanis pigem tagasihoidlikuks.

Juuni lõpus selgus Emori ja Kantar TNSi uuringust, et Eesti autoomanike lemmiktootemargid on Toyota, Volkswagen ja Škoda. See tuli välja, kui neilt küsiti, millise automargi nad oma vajadusi ja elustiili arvestades valiksid.

Vastanutest kolmandik ütles, et eelistaks Toyotat ja Volkswagenit, ning veerand neist valiks Škoda. Nende autode populaarsus paistab silma ka Eesti automüügistatistikast. Seda arvestades võib eeldada, et Toyotade edasimüügiga tegelev Amserv on Paides õige soone peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles