Kuum suvi tõi vee äärde rohkelt rannalisi

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi noortepäev
Türi noortepäev Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Juuni esimesel päeval alanud ja augustiga lõppenud suplushooaeg pakkus Järvamaa rannavalvuritele omajagu tööd, sest järjest kõrgemale kerkinud õhutemperatuur tõi veekogude äärde rohkem rahvast, kelle turvalisusel tuli silma peal hoida.

Palav suvi tõi ka Türi tehisjärve randa inimesi oluliselt rohkem, nii et tipphetkedel oli rannaalal sadakond suvitajat. «Rohkem inimesi rannas toob vetelpäästjatele alati rohkem tööd,» ütles G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja. «Kui eelmisel suvel said G4S rannavalvurid tegeleda 39 korrarikkumisega, siis sel suvel oli neid juba 116. See ongi seotud sellega, et rannalisi oli rohkem.»

Sealhulgas tuli rannavalvuritel Raja selgitusel keskenduda järve ääres asuvale hüppetornile, et kutsuma korrale noori suplejaid, kes sealt ohtlikke vettehüppeid sooritasid. «Näiteks hüpati vette kohe teineteise järel ja oli oht, et sedasi hüpatakse kellelegi selga,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles