Rammumehed kangutasid enneolematuid raskusi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesk-Eesti Vägilase rammumehe võistlus.
Kesk-Eesti Vägilase rammumehe võistlus. Foto: Margo Tammepõld

Nädala eest Paides olnud Kesk-Eesti vägilase võistlusel kangutasid rammumehed selliseid raskusi, mida ühelgi teisel Eesti võistlusel ei tehta. Kirss tordil oli tugevas rahvusvahelises konkurentsis järvalase Marko Remliku võit.

Teist korda Paides rammumeestele üht aasta tähtsaimat võistlust korraldanud klubi Paide Ramm esindaja Ilmar Koppel ütles, et koos klubiga Aravete Jõujaam on nende eesmärk saada võistlema eri riikide tugevaimad mehed. «Seekord olid võistlejad peale Eesti kohal Lätist, Leedust ja Soomest ehk siis oli nelja riigi maavõistlus,» täpsustas ta. Osales 16 meest, kellest üheksa olid eestlased. Järvamaa rammumeeste au kaitsjaid oli kolm.

Koppeli hinnangul olid kohal oma ala tipud, sest Paides saavad nad oma võimete piire katsetada. «Kesk-Eesti vägilane on Eesti raskeim võistlus selle sõna otseses mõttes. Mehed võtavad siin mõõtu kuuel alal,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles