Türi vald kaalub Väätsa ja Käru eakatekodu müüki

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi 1,4 miljonit eurot maksma läinud Väätsa eakatekodu avas uksed kolm aastat tagasi, esiplaanil toonane Väätsa vallavanem Lauri Läänemets, kes praegu kuulub Türi vallavolikogu opositsiooni.
Ligi 1,4 miljonit eurot maksma läinud Väätsa eakatekodu avas uksed kolm aastat tagasi, esiplaanil toonane Väätsa vallavanem Lauri Läänemets, kes praegu kuulub Türi vallavolikogu opositsiooni. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi vallavolikogu võttis viimasel istungil vastu arengu­kava ja eelarves­trateegia järgnevaks neljaks aastaks, aastasse 2020 läks kirja võimalik tulu Väätsa ja Käru eakatekodu müügist.

Türi valla finantsjuhi Aime Roosioja selgitusel on Väätsa eakatekodu Türi valla omanduses. Käru hooldekodu hoone ja maa kuuluvad valla osalusega sihtasutusele, kuid teenust osutab juba ligi aasta eraettevõtja OÜ Südamekodud.

Roosioja täpsustas, et vastuvõetud elarvestrateegias on aastale 2020 plaanitud põhivara müüki 1,1 miljoni eest. «Sellesse on plaanitud nii Käru hooldusravikeskuse müük kui ka Väätsa eakatekodu müük,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles