Äripinna ostes saab kaasa tegutseva ettevõtte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müügis oleva hüdrotarvete kaupluse müüjad Allan Jasson (vasakul) ja Riivo Jürma ei muretse selle pärast, et äri võib ühel hetkel uue omaniku kätte minna.
Müügis oleva hüdrotarvete kaupluse müüjad Allan Jasson (vasakul) ja Riivo Jürma ei muretse selle pärast, et äri võib ühel hetkel uue omaniku kätte minna. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui peaks tekkima soov ettevõtjaks hakata, on üks variant ise oma ära püsti panna. Selle kõrval on ka teine võimalus: osta lihtsalt kellegi käest äri koos valmis pinnaga ja seda siis juhtima hakata.

Eilse seisuga oli kinnisvaraportaalis kv.ee Järvamaal müügis 38 äripinda, millest osal tegutseb täiesti toimiv ettevõte.

Näiteks on võimalik 163 000 euro eest soetada Hydroparts OÜ Türil Viljandi tänavas tegutsev hüdrotarvikute kauplus. Viis aastat tegutsenud ettevõte müüakse koos kehtiva üürilepingu, inventari ja seadmete, müügil oleva kauba ja kliendibaasiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles