Tubli turniiri teinud Brit Martin teenis kiidusõnu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tenniseklubi Fellin kasvandikul Brit Martinil on hooaeg kulgenud suurepäraselt. Pärast Eesti noortemeistrivõistlustel kolme kuldmedali võitmist jõudis ta kodulinnas "Tennis Europe'i" sarja alla 12-aastaste turniiril üksikmängus poolfinaali ning paarismängus teenis ta koos leedulannast paarilisega esikoha.
Viljandi tenniseklubi Fellin kasvandikul Brit Martinil on hooaeg kulgenud suurepäraselt. Pärast Eesti noortemeistrivõistlustel kolme kuldmedali võitmist jõudis ta kodulinnas "Tennis Europe'i" sarja alla 12-aastaste turniiril üksikmängus poolfinaali ning paarismängus teenis ta koos leedulannast paarilisega esikoha. Foto: Elmo Riig

Eile jõudis Viljandi tenniseväljakutel lõpplahenduseni noortesarja «Tennis Europe» kuuluv alla 12-aastaste turniir «Airok Viljandi Open» ning üksikmängus poolfinaali pääsenud ja paarismängus võidukarika teeninud viljandlanna Brit Martin sai treener Priit Pihlilt kõvasti kiita.

Juhendaja ei jaganud oma õpilasele kiidusõnu mitte ainult üksikmängus poolfinaali jõudmise, vaid üldse hea ja võitlusliku tennisemängu eest, isegi kaotusega lõppenud poolfinaalis.

Viljandi tenniseklubi Fellin kasvandik Brit Martin alustas koduväljakul rahvusvahelist turniiri 32 mängijaga põhitabelist. Avaringis alistas ta 6:3, 6:0 lätlanna Laura Ozola, teises ringis oli ta 6:1, 6:1 parem venelannast Anna Perelmanist ning veerandfinaalis võitis ta 6:0, 6:1 Ukraina tüdruku Nikol Keduni. Poolfinaalis pidi ta tunnistama turniiri hilisema võitja, leedulanna Liepa Sataite 6:1, 6:3 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles