Noorenduskuuril esindusmeeskond alustab homme poolsaarel hooaega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Eesti meistrivõistlustel pronksmedali teeninud Viljandi HC meeskonna koosseisus on tänavu tublisti uuendusi ja kaasatud on ka mitu noort mängijat. Juhendaja Marko Koksi sõnul võtab noorema põlvkonna esindajate sulandumine suurte kogemustega meeste hulka veel veidi aega. Homme algav meistriliiga jõuab Viljandi publiku ette 19. septembril.
Mullu Eesti meistrivõistlustel pronksmedali teeninud Viljandi HC meeskonna koosseisus on tänavu tublisti uuendusi ja kaasatud on ka mitu noort mängijat. Juhendaja Marko Koksi sõnul võtab noorema põlvkonna esindajate sulandumine suurte kogemustega meeste hulka veel veidi aega. Homme algav meistriliiga jõuab Viljandi publiku ette 19. septembril. Foto: Elmo Riig

Täna tehakse algust Eesti käsipallimeistrivõistlustega. Mullune pronksmedalist Viljandi HC alustab hooaega homme õhtul võõrsil, mängides HC Viimsi/Tööriistamarketiga. Kodupubliku ette astub ta 19. septembril.

Suvisel põuaperioodil sai Viljandi HC meistriliiga esindus aga tugevalt kannatada. Peatreener Marko Koksi sõnul kadus eri põhjustel mullusest koosseisust lausa üheksa meest. Nüüd on meeskond noorenduskuuril ning sellega on liitunud neli Viljandi spordikooli kasvandikku.

«Eks loobumispõhjused ole erinevad,» tõdes Koks. Teadupärast siirdusid kaks Viljandi HC tugitala, väravavaht Rasmus Ots ja mängujuht Kristo Voika suvel mängima Saksamaale. Kristo Järve teatas läinud kevadel oma mängijakarjääri lõpetamisest, mullu suure osa hooajast vigastusega platsilt eemal olnud Robert Lõpp siirdus seiklema Austraaliasse ning gümnaasiumi lõpetanud Martin Allikalt ja Raiko Roosna asusid õpingutele teise linna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles