Lennukitehas püüab z-generatsiooni

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi pool Lennukitehase hoonest on noorte kasutuses ja seal leiab aset igat masti ettevõtmisi. Näiteks aasta alguse poole tegelesid koolinoored ideeloomega üritusel «VANT48».
Ligi pool Lennukitehase hoonest on noorte kasutuses ja seal leiab aset igat masti ettevõtmisi. Näiteks aasta alguse poole tegelesid koolinoored ideeloomega üritusel «VANT48». Foto: Marko Saarm

Lennukitehase peod saavad sel nädalavahetusel uuesti tuule tiibadesse ning suvisel ajal viljandlastele tuttavaks muutunud angaar ja hoov leiavad taas tantsulist kasutust.

Suvele tagasi vaadates tähendas Lennukitehases ruume rentiva mittetulundusühingu Viljandi Loomelinnak juhataja Villem Varik, et see aeg läks kenasti.

«Tõstsime esimest aastat hoovi tühjaks ja olid angaaripeod. Eelmisel suvel ei olnud seal ju midagi, aga sel suvel juba täitsa oli,» tähendas ta, viidates näiteks hansapäevade ajale, õllefestivalile ja folgiaegsetele pidudele. Lisaks VLND peole on reedel tehases ka retroõhtu, millel piletiostmise asemel soovitatakse jätta hoopis annetus maja arendamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles