Realiseerimiskeskuse uksed jäid tänasest suletuks

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Realiseerimiskeskus. Paide pood.
DMITRI KOTJUH, J
Realiseerimiskeskus. Paide pood. DMITRI KOTJUH, J Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna hommikul ei pääsenud ostjad tavapärasel avamisajal enam Paide realiseerimiskeskusesse. Kauplus läks kinni, sest ees ootab nädalaid kestev kolimine.

Ostjate murele, et Paides jääb taas üks kauplus vähemaks, vastasid müüjad hea uudisega, et tegemist on vaid ajutise sulgemisega. «Oleme tõenäoliselt kinni vaid paar-kolm nädalat kuniks saame uude kohta kolitud, kaubad lahti pakitud ning välja pandud,» selgitas müüja Heli Kõiv.

Põhjus kolimiseks oli senine ruumipuudus. Suur-Aia 25 ruumides oli realiseerumiskeskusel napilt pinda ning kaupu oli keeruline ostjatele väljapanekuks sättida. «Rüütli 9 hoones ootab meid palju suurem müügisaal,» kinnitas Kõiv.

Kauplus pole uutes ruumides üksiküritaja, vaid asub heanaaberlikesse suhetesse uuskasutuskeskusega. Uus asukoht peaks tulema kauplusele kasuks, sest asub kesklinnale lähemal. Veidi ebamugavam saab küll olema autoga poodi tulejatel, sest munakiviteed mööda poetreppi sõita pole ehk nii mugav kui oli senises asukohas. Samas on kauplus Keskväljakult vaid paariminutilise jalutuskäigu kaugusel ning mõistlikum on sõiduk soovi korral sinna parkida.

Kasuks tuleb poele seegi, et ruumikitsikusest tingitult pole nad saanud paljusid tooteid Paide realiseerimiskeskusesse müüki võtta. Uutes ruumides saab kindlasti olema välja pandud senisest laiem sortiment.

Nii nagu oldi rentniku seisuses vanades ruumides, rendib ettevõte pinda ka uues kohas. Suur-Aia tänaval jõudis kauplus tegutseda peaaegu neli aastat.

Millal kauplus aadressil Rüütli 9 uksed avab, annavad omanikud teada realiseerimiskeskuse Facebookilehel ja kohaliku meedia vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles