Laupäevase kaose Maximas põhjustas juhuste kokkulangemine

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassade ette mahajäetud kaubad Paide Maximas.
Kassade ette mahajäetud kaubad Paide Maximas. Foto: Erakogu

Laupäeval sattusid paljud inimesed Paide Maximasse ajal, kui seal valitses paras kaos: ükski tavakassa ei töötanud, nutikassade juures oli pikk järjekord, maksetoimingutega raskustesse sattunud kliendid olid vihased ning kaupluses oli olukorda lahendamas vaid üks müüja ja turvamees.

Järva Teatajale kirjeldas nähtut paidelane, kes on ise kauaaegane kaubandustöötaja ning püüdis üksinda ostjaid juhendanud turvameest nagu vähegi oskas aidata. «Nägin saali peal veel ühte müüjat ringi jooksmas, kes ka võimalusel iseteeninduskassasse appi tuli, kuid tal oli palju tegemist maha jäetud kauba riiulitesse tagasi viimisega,» rääkis ta.

Kaupa, mille ostmisest inimesed kaost nähes loobusid, oli palju. «Kassade ees seisid terved korvitäied kaugaga. Jäätised sulasid ja muu kaup, mis pidanuks külmas olema, lihtsalt riknes kõigi silme all,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles