Kanged mehed alistasid kümme ala ühe päevaga

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Paide linnastaadionil 13. korda toimunud mitmevõistluse esivõistlustel jätsid kaheksa kergejõustiku harrastajat kogu oma jõu tartaanile, sest erinevalt professionaalsetest sportlastest tegid nad kümme ala ühe päevaga.

Võistluse korraldaja Alo Aasma ütles, et kui varasemalt on nad muutnud alade järjekorda, sest pärast 400 meetrit on tõkkeid joosta paras enesetapp, siis seekord tegid nad siiski kõik alad õiges järjekorras. "400 meetri jooksuga lõpeb kümnevõistlejatel tavaliselt esimene võistluspäev ja teine päev algab tõkkesprindiga. Sellist katsumust ei tee isegi päris sportlased," sõnas ta.

Aasma märkis, et osalejaid oli seekord kaheksa. "Suurem osa on asjaarmastajad, kes käinud oma vastupidavust proovimas ka eelmistel aastatel, kuid kaks osalejat olid siiski uustulnukad: väätsalane Taavi Parts ja Paidest pärit Erki Pellja," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles