Noortele sportlastele pakutakse stipendiumi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusataja Kaarel-Kasper Kõrge ja treener Mati Alaver kohtumas Comfort AE ASi juhataja Enno Rõõsiga.
Foto: Dmitri Kotjuh/ JŠärva Teataja
Suusataja Kaarel-Kasper Kõrge ja treener Mati Alaver kohtumas Comfort AE ASi juhataja Enno Rõõsiga. Foto: Dmitri Kotjuh/ JŠärva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tradehouse annab taas välja 20 000 euro suuruse noorsportlase stipendiumi, et tunnustada ja toetada noorsportlaste ettevalmistust ja osalemist kohalikel ning rahvusvahelistel võistlustel.

Kandideerima oodatakse kuni 26aastaseid (k.a) lootustandvaid ja end tulemuste kaudu spordid juba heast küljest näidanud sportlasi. Stipendiumi suurus on 20 000 eurot aastas ja seda võib väljaandja jagada mitme stipendiaadi vahel.

Stipendiumi eesmärk on arendada olümpia- ja spordiliikumist ning toetada noorsportlaseks valitud noormeest, neidu või spordivõistkonda nende seatud eesmärkide saavutamisel. Noorsportlase valimise korraldab Tradehouse OÜ, võttes arvesse ka spordialaliitude soovitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles