Ansambel sai kingiks uue lava ja kaks ämbritäit hoidiseid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook/ Curly Strings

Ansambel Curly Strings tuuritas sel suvel Eesti  saja aasta juubeli puhul mööda väikseid külasid. Tuuri eelviimane kontsert oli Ollepal, kus kohalik rahvas valmistas ansamblile meeldiva üllatuse.

«Külade tuuril oleme kohanud palju väga armsaid ja sooje inimesi! Ollepa külast jäävad meelde abielupaar Anneli ja Kalev. Anneli tõi meile kingituseks kaks ämbritäit omatehtud hoidiseid: kurke, tomateid, seeni, kõrvitsat, tilli, mahla ja hapukurki. Kalev ehitas meile heast südamest lava, sest kartis, et vana jääb väikseks. Lahe!» kirjutab ansambel oma sotsiaalmeedia postituses.

Curly Strings käis suve jooksul suurel juubelituuril, et kontsertidega kolmekümnes kaunis Eesti külas tähistada EV100 piduaastat ning bänd iliikmete 30. sünnipäevi. Tuur jõudis kodumaa mitu korda risti-rästi läbi käia ning selle kestel oli külades nii väikseid intiimseid ülesastumisi kui ka suuremaid välikontserte. Järvamaal andis Curly Strings kontserdi veel Ervita küla rahvale, seal esines ta 12. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles