Konkurss selgitab välja parimad vabatahtlikud

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvamusfestivali vabatahtlikud Kenzo Brauer (vasakul) ja Piret Kanne soovitavad noortel teha vabatahtlikku tööd, sest see annab neile enesekindlust.
Arvamusfestivali vabatahtlikud Kenzo Brauer (vasakul) ja Piret Kanne soovitavad noortel teha vabatahtlikku tööd, sest see annab neile enesekindlust. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti külaliikumine Kodukant kutsub alates esmaspäevast kuni 10. oktoobrini esitama kandidaate vabatahtlike tunnustamisele „Märka vabatahtlikku!“, mille patroon on president Kersti Kaljulaid.

"Eesti Vabariigi juubeliaastal tahame erilist austust ja tänu avaldada nendele inimestele, kes on panustanud Eesti kodanikuühiskonna arengusse ning on vabatahtlikena pannud õla alla vabaühenduste loomisse," selgitas Eesti külaliikumise Kodukant vabatahtliku valdkonna juht Eha Paas. Algatusega soovitakse tunnustada inimesi ja organisatsioone, kes vabast tahtest ja tasu saamata aitavad teisi või panustavad laiemalt ühiskonnale olulistesse algatustesse.

Kandidaate saavad esitada nii kodanikuühendused, riigi- või omavalitsusasutused, ettevõtted, aga ka eraisikud. "Kutsume kõiki inimesi üles hetkeks peatuma ja märkama meie ümber tublisid vabatahtlikke ja nende kaasajaid," sõnas Paas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles