Politseinike rääkimisest ei aidanud, peoperemees tuli jaoskonda viia

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mundir nägemisest ei piisanud. Pärast seda kui politseinikud olid laupäeva õhtul pidutsejatega vestelnud ja lahkunud, jätkus pidu Koidu tänaval veel suurema lärmi saatel kui enne. Foto on illustratiivne.
Mundir nägemisest ei piisanud. Pärast seda kui politseinikud olid laupäeva õhtul pidutsejatega vestelnud ja lahkunud, jätkus pidu Koidu tänaval veel suurema lärmi saatel kui enne. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeva õhtul püüdsid politseinikud lõpetada ühes Viljandis Koidu tänava korteris peetud pidu rahuliku jutuga, kuid sellest said pidutsejad hoogu juurde ning lõpuks tuli korteriomanik arestikambrisse viia.

Sündmused said alguse laupäeva hilisõhtul, kui politsei sai väljakutse Viljandisse Koidu tänava korterisse, kust kostuv lärm naabrite rahu häiris. Politsei vestles korteris pidutsenud täisealiste noorte inimestega, kes olid küll alkoholi tarvitanud, aga lubasid edaspidi vaiksemalt olla ja naabreid mitte häirida. Politsei fikseeris kõik seltskonnas viibinud isikud ning lahkus.

Paraku tuli politseinikel juba tunni pärast samale aadressile tagasi sõita, sest hoolimata antud lubadusest ei jätkunud pidu vaiksemalt. Häiritud naabrite sõnul muutus see pärast politseinike lahkumist veelgi valjemaks ning ühel hetkel olid seltskonnas viibinud mehed kortermaja esikusse rüselema jõudnud.

Sel korral saatis politsei peo laiali ning joobes korteriomanik, 24-aastane mees viidi arestikambrisse kainenema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles