Kas Jamie Vardy muinasjutt jätkub Hispaania suurklubis?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii uskumatuna, kui see ka ei tundu, võib Jamie Vardy astuda karjääris veel ühe sammu edasi.
Nii uskumatuna, kui see ka ei tundu, võib Jamie Vardy astuda karjääris veel ühe sammu edasi. Foto: Mike Egerton / PA Wire/PA Images

Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Jamie Vardy ei pruugi jätkata karjääri Leicester City's, sest tema vastu tunneb huvi Euroopa suurklubi Madridi Atletico.

The Mirrori andmetel plaanib Atletico peatreener Diego Simeone asendada suvel klubist suure tõenäosusega lahkuva Antoine Griezmanni just Vardy'ga, kes tegi vastupidiselt ootustele järjekordse superhooaja.

31-aastane Vardy oli mäletatavasti Leicesteri kahe aasta taguse meistritiitli-muinasjutu peategelane, lüües 36 mänguga 24 väravat. Arvestades seda, et veel 23-aastasena oli välejalg amatöörjalgpallur, pole olnud sugugi kehvad ka tema kaks viimast hooaega Inglismaa kõrgliigas. Mullu lõi ta 13 ja tänavu 20 väravat.

Vardy hinnaks peaks kujunema Briti meedia andmetel 23 miljonit eurot, sest vähemaga poleks Liecester ilmselt nõus teda müüma.

Lähiajal keskendub Vardy aga täielikult MM-finaalturniirile, kus ta on Harry Kane'i, Marcus Rasfordi ja Danny Welbecki kõrval üks neljast Inglismaa ründajast.

Jamie Vardy.
Jamie Vardy. Foto: Matthew Usher / imago/Focus Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles