Tõrva kohvikutepäeval pakuvad oma rahvusroogi srilankalased (1)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse peakokk Marya Ananthan.
Ürituse peakokk Marya Ananthan. Foto: Erakogu

Täna toimub Tõrvas iga-aastane kohvikupäeva traditsioon. Tõrvas asuvasse Supelungi kohvikusse (Järve tn 4) tulevad kokkama ja toitu pakkuma Eestis elavad srilankalased.

Supelungi peakokaks on Eestis elav srilankalane Marya ning abiks on tal mitmed teised srilankalased, kes Eestis elavad.

Srilankalased pakuvad vürtsikat kanakarrit ja juurviljakarrit. Magustoiduks on traditsiooniline Sri Lanka maius nimega kesari. Juurde saab rüübata masala teed.

Kell 13-13.30 toimub Supelungi hoovis ka masala tee valmistamise töötuba, mis on kõigile huvilistele tasuta. Töötuba viib läbi selle päeva peakokk Marya. Lisaks õpetavad Sri Lanka päritolu noormehed päeva jooksul seda, kuidas tamili tähestikku kasutades eesti nimesid kirjutada.

Sri Lanka kohvik ja põnevad töötoad jõuavad 2. juunil Supelungi projekti „Saame tuttavaks!“ raames.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles