Ettevõtted avavad huvilistele uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puidust toodete tootmine Koerus. Foto on illustratiivne.
Puidust toodete tootmine Koerus. Foto on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sihtasutuse Järvamaa arenduskeskus eestvedamisel toimub 2. oktoobril maakonnas avatud ettevõtete päev, mille eesmärk on inimestele tutvustada, mida siinsed ettevõtted teevad ja kes on need inimesed ettevõtte või kaubamärgi nime taga.

Avatud ettevõtete päev on on osa üle-eestilisest ettevõtlusnädalast. Sel päeval on kõigil võimalik kell 10-17 külastada ettevõtteid üle Eesti. Ettevõtet külastades toimuvad juhendatud ekskursioonid, töötoad ja muud tegevused, mida ettevõte ise otsustab korraldada. Vastav info, mida ettevõte pakub enda külastuse ajal, koondatakse avatud ettevõtete päeva veebilehele inimestele tutvumiseks.

SA Järvamaa Arenduskeskuse ettevõtluskonsultani Saima Piisneri sõnul on praeguse seisuga Järvamaalt registreerunud kaks ettevõtet. Piisner kutsub siinseid ettevõtjaid aktiivsemalt üles oma firma uksi avama, et tutvustada inimestele lähemalt ettevõtluse köögipoolt.

Nii ettevõtjana kui ka külalisena saab end registreerida ürituse kodulehel. Huvilistel on võimalik hakata avatud ettevõtete päevale registreeruma septembri keskpaigast, firmad saavad seda teha juba praegu.

1.-7. oktoobrini toimuv tänavune üle-eestiline ettevõtlusnädal toimub juhtmõtte «Samm Sinu unistusteni» all. Ettevõtlusnädala eesmärk on julgustada ning nõustada inimesi, kes on küll kaalunud oma äri alustamist, ent pole seda seni söandanud teha. Selle nädala jooksul toimub ligi kolmsada temaatilist üritust üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles