GALERII: Vaata, kuidas saabus uus aasta Baltimaade kõrgeimas tipus

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltimaade kõrgeimas tipus võeti uus aasta vastu tuleteatri ja ilutulestikuga. Haanja vald korraldas Suurel Munamäel aastavahetusepeo juba kahekümnendat korda, tegemist oli seega omamoodi juubeliga.

Aastavahetuseks oli 317 meetri kõrgusel toimunud aastavahetuspidu ja ilutulestikku vaatama tulnud paarsada inimest. Munamäel esines valguse- ja tantsuetendusega tuleteater Kelfirius, 2018. aasta saabus kolme minuti pikkuse ilutulestikuga.

Kohaletulnud külastasid Munamäe vaatetorni ning said heita pilgu ilutulestiku säras Võrumaa panoraamile. Aastavahetuspidu korraldas viimast korda Haanja vald, mis kuulub uuest aastast viie valla ühinemisel loodud Rõuge valla koosseisu.

Tuleetenduse andnud Kelfirius on eesti vanim ja suurim professionaalsete valguse-, tule- ja pürotehnika etenduste läbiviija, saabunud aastal tähistatakse oma kümnendat juubelit. Uusaastaöö jätkus Haanja rahvamajas ansambli Singapur saatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles