Stockholmi sisustusmess pakub ideid ja silmailu

Tiina Kolk
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaime Hayoni seltsielu ärgitavat söögitoatooli «Sammen» valmistab mainekas Taani firma Fritz Hansen.
Jaime Hayoni seltsielu ärgitavat söögitoatooli «Sammen» valmistab mainekas Taani firma Fritz Hansen. Foto: Toota foto

Parima ülevaate Põhjala värsketest sisustusideedest ja moodsast kujustuskunstist saab järgmisel nädalal Stockholmis. Sealne disaininädalal ning Põhjamaade suurim mööbli- ja valgustimess pakub inspireerivaid ideid nii sisearhitektidele kui ka asjaarmastajatest ruumikujundajatele ja disainisõltlastele.

Stockholmi arvukates galeriides ja sisustussalongides esitlevad mainekate firmade disainimeeskonnad oma uusimat loomingut, kuid Skandinaavia disaini parim kohtumispaik on ikkagi 7.–11. veebruarini Rootsi pealinnas avatud mööbli- ja valgustimess, kus seekord näitab oma paremaid palu üle 700 firma. Neist 80 protsenti on pärit Skandinaaviast ja ülejäänud paarikümne hulgas on mõned Eesti ettevõtted. Mitmendat aastat järjest on messižürii sõelale jäänud ka Tartu Kõrgema Kunstikooli (TKK) ja Eesti Kunstiakadeemia (EKA) tudengite tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles